Val av bransch

Om du nu bestämt dig för att försöka att bli affiliate så måste du hitta en bransch där du kan slå dig in. Det är inte helt lätt heller. Några av de mest populära branscherna är poker, casino och sms-lån. Alla dessa är dock väldigt mättade på affiliates och är antagligen väldigt svårt att slå sig in på. Vi har hundratals, om inte tusentals, olika sidor som alla rekommenderar olika siter och tjänster och det finns många som varit igång i många år och har en stor och trogen kundkrets men som också är de som ligger högst på sökträffarna hos sökmotorerna. Det är svårt att få trafik om det inte är någon som hittar till dig. Reklam på sociala medier är ett hett tips men problemet är väl att många ser det som reklam och klickar bort det direkt istället för att faktiskt gå till din sida och se vad du har att säga.

Tyvärr är det så. Trots att många faktiskt skulle behöva läs det som står på dessa affiliatesidor. Även om det mer eller mindre är reklam så står det mycket information som många inte vet om. Hur man gör för att spela, vad man ska tänka på och så vidare. Många sidor har också fokuserat på att försöka att hjälpa spelarna så mycket de kan med sådant som de kanske inte kan så bra. Det kan vara allt från regler till blackjack till hur man bör gå till väga om man bestämmer sig för att ta ett SMS-lån.

Problemet med SMS-lån är att de vänder sig till människor som egentligen inte borde få lån. Det är så här de livnär sig. Har man skulder så bör man inte låna mer pengar. Problemet är också att ibland är man i behov av pengar och har man skulder eller betalningsanmärkningar så är det svårt att få lån på den traditionella vägen och då har man inget annat val än att vända sig till smslånstjänsterna.

Ett tips kan vara att välja en bransch som man själv tycker är etiskt försvarbar.